Få et overblik over dit næste kørekorts pris

Herunder kan du læse om kategori B

Lovpakken til B koster p.t. 13.900kr Men, Men, Men…….

Det er virkelig kun de færreste der kan nøjes med de obligatoriske lektioner. Og tror man derfor at lovpakkeprisen er hvad et kørekort koster, bliver man grimt overrasket !!!

Hos mange køreskoler fremgår dette ikke synligt nok på deres hjemmesider. Og det kan for dig som elev blive tæmmeligt overraskende når de obligatoriske lektioner er opbrugt og regningen for ekstra lektioner opgøres.

Når man skal vælge køreskole er det vigtigste er at vælge ud fra, om man føler en god energi/kemi med kørelæreren. Og om køreskolens/underviserens pædagogiske tilgang passer med elevens ønsker eller behov. Så vil læringen være optimal, og kørekortet i sidste ende måske være en del billigere end hos køreskolen med den laveste lovpakkepris.  

Der er dog langt fra nogen garanti for, at du stryger lige glat igennem prøverne.

Køreskolens målsætning er ikke at have den laveste dumpeprocent, men at tilbyde sine elever mest muligt viden. Og ikke mindst at sætte barren højt, så vi er klædt ordenligt på. 

Køreundervisningen foregår i Saab 9-3, som er en god solid mellemklasse bil. Let kørt med god komfort og  gode orienterings muligheder. 5 trins manual gearkasse og 200 hestekræfter.

Ved hver ikke bestået teoriprøve skal nyt prøvegebyr til staten betales (600kr)
Ved hver ikke bestået praktisk prøve skal nyt prøvegebyr til staten + leje af bil ved praktisk prøve betales (600kr + 550kr) samt antal ekstra lektioner der måtte være nødvendigt.

 

Se her for Køreskole Svendborg

Se her for Generhvervelse af kørekort Svendborg

Se her for Førstehjælpskursus

 

En kørelærer med en professionel tilgang

Her i køreskolen er du i trygge faglige hænder, så det eneste du skal gøre, er at lytte efter og tage ved lære. I starten er rolig og kyndig guidning er vejen frem. Stille og roligt som du bliver bedre Ophører guidningen således at du selv vil være i stand til at vurderer trafiksituationen og selv tage de rigtige beslutninger. Tempoet hvor guidningen ophører er individuelt fra elev til elev og kan varierer meget. Alle elever vil få samme professionelle behandling men med individuelle justeringer.

 

Vil du vide mere?

Mangler du flere informationer om priser og produktløsninger kan du ringe alle hverdage mellem 8-20 på tlf. nr.: 24 61 37 87, sende en mail til: info@martinskoereskole.dk eller bruge vores kontaktformular på hjemmesiden: martinskoereskole.dk. Vi sidder klar til at sørge for, at når du har erhvervet et kørekort hos os, bliver du en glad bilist i fremtiden.

 

Lovpligtig grundpakke:

  • 29 lektioner i teorilokale
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 16 lektioner i praktisk køreundervisning
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg
  • Kontakt til  borgerservice vedr. godkendelse
  • Kontakt til 1. hjælps instruktør
  • Bestilling af prøver * (se særligt)

 

Pris i alt inkl. moms13.900 kr.

Udover lovpakke skal der betales:

Leje af skolevogn til praktisk prøve550 kr.

Førstehjælp, færdselsrelateret600 kr.

Prøvegebyr til Staten600 kr.

Lægeattestca. 450 kr.

Eventuelt ekstra kørelektion (repetition)500 kr.

Særligt

Herunder kan du læse om særlige lektioner/muligheder

*Arbejdet vedrørende bestilling af første 3 tolkeprøver er gratis,

Herefter opkræves gebyr pr bestilt tolkeprøve200 kr.

Kørelektion bil alene, mindst 45minutter 500 kr.

Kørelektion B/E vogntog, mindst 45 minutter 600 kr.

Teorilektion mindst 45 minutter325 kr.

Generhverv:
Ved hver ikke bestået teoriprøve skal nyt prøvegebyr til staten betales (890kr)
Ved hver ikke bestået praktisk prøve skal nyt prøvegebyr til staten + leje af bil ved praktisk prøve betales (890kr + 550kr) samt antal ekstra lektioner der måtte være nødvendigt.

Husk særligt i forbindelse med generhverv, at en ikke bestået prøve udløser inddragelse af kørekortet indtil kortet er generhvervet !

Kategori B/E

Herunder kan du læse om kategori B/E

Lovpakken til B/E koster p.t. 4.900kr

Alle med alm B-kørekort må køre påhængsvogn op til 750kg. I kombination med bilen må der som udgangspunkt max køres med et vogntog med samlet Tilladt Totalvægt på 3500kg på et alm. B-kørekort.

B/E henvender sig den der samlet kommer over de 3500kg Tilladt Totalvægt på sit vogntog og indtil 7000kg Tilladt Totalvægt.

Det kunne være hestefolket, hvor bil + hestetrailer let kommer over 3500k Tilladt Totalvægt

Eller campisten/håndværkeren/entreprenøren.

Da de fleste der erhverver B/E har en hvis portion erfaring fra trafikken, er beståelses procenten forholdsvis høj.

Dårlige vaner, manglende viden eller forkerte holdninger er typisk noget der skal arbejdes lidt med.

 

Køreundervisningen foregår i BMW X5, der er en stor rummelig bil som matcher påhængsvognen. Automat gear og masser af power

Ved hver ikke bestået praktisk prøve skal nyt prøvegebyr til staten + leje af bil ved praktisk prøve betales (280kr + 600kr) samt antal ekstra lektioner der måtte være nødvendigt.

 

 

Vil du vide mere?

Mangler du flere informationer om priser og produktløsninger kan du ringe alle hverdage mellem 8-20

på tlf. nr.: 24 61 37 87, sende en mail til: info@martinskoereskole.dk eller bruge kontaktformularen på hjemmesiden: martins-køreskole.dk.

 

Lovpligtig grundpakke:

4 lektioner i teorilokale
6 lektioner i praktisk køreundervisning

 

Pris i alt inkl. Moms4.900 kr.

Udover lovpakke skal der betales:

Leje af skolevogn til praktisk prøve600 kr.

Prøvegebyr til Staten280 kr.

Lægeattest ca. 450 kr.

Eventuelt ekstra kørelektion (repetition)600 kr.

Betaling i rater

Martins køreskole tilbyder betaling i 2 rater + evt. repetitionslektioner.

1. rate opkræves ved 2. teorigang.
2. rate opkræves ved 5. teorigang (halvvejs)

Betaling er netto 8 dage.
Repetitionslektioner betales løbende

 

Betal hele beløbet på en gang og få gratis lån af bil ved den praktiske prøve.

 

Bank forbindelse: Fynske Bank, Kontonummer: 0860-8159625444 + MOBILPAY-nummer 312878

LÆS HER
Generelle retningslinjer og bestemmelser


Et hvert forløb i køreskolen tilstræbes at følge undervisningsplanens skema, hvor der i hver uge er teori og praktisk undervisning. Det betyder at et forløb normalt varer ca. 12uger.

Dét der kan ændre på forløbets varighed er blandt andet hvor hurtig eleven er til at erhverve 1.hjælpsbevis samt aflevere lægeerklæring. Er der anmærkninger i lægeerklæringen kan dette udskyde forløbet betydeligt.

Ventetid på afholdelse af prøver, ferier, pauser mv. kan også udskyde forløbet.

Elevens formåen er essentielt og er bestemmende for forløbet. Undervisningen er bygget op på at føre eleven fra lettere til sværere øvelser. Delmålsøvelserne undervises først i teori og derefter i praksis. Er elevens formåen i den praktiske del ikke opnået med tilfredsstillende resultat, skal lektionen(erne) køres om som repetition, da næste lektion med nyt emne ikke må gennemføres før den aktuelle lektion er gennemført tilfredsstillende.

Denne repetition er ikke inkluderet i lovens minimums lektionsantal. Eventuelle repetitionslektioner ligger således ud over den annoncerede lovpakkepris, og skal afregnes efter prisskema som ekstra.

Det er kørelærens pligt at sikre sig at eleven har indlært de praktiske delmål i hen hold til undervisningsplanen i et tilfredsstillende omfang og ved sin underskrift i lektionsplanen at bekræfte dette. Lektionsplanen er således et værktøj i forbindelse med kontrol om bestemmelserne for køreuddannelsen er overholdt.

Normalt vil få repetitionslektioner ikke udskyde forløbet. Men er elevens formåen ringe kan det resultere i at eleven bliver nød til at ”hægte” sig på det næst startende hold, da teoriundervisningens delmål skal være fortløbende til øvelseskørslens delmål.

Det er altså køreelevens individuelle forhold og formåen, der er afgørende for, hvor mange lektioner - udover det anførte mindste lektionsantal - køreeleven skal have, inden den praktiske prøve kan aflægges. Det obligatoriske mindste lektionsantal kan således ikke anvendes som udtryk for et sædvanligt uddannelsesforløb. Køreeleven vil sædvanligvis have behov for at gennemgå flere lektioner.

Repetitions lektioner afregnes normalt kontant pr gang, ved det mindre andet er aftalt på forhånd.

Skulle en elev af en eller anden årsag vælge at stoppe uddannelsen inden den lovpligtige del er gennemført, opgøres der efter hvor mange lektioner der er gennemført, delt op i lovpakken som udgør 53 lektioner. Prisen på lovpakken fremgår af Køreskolens hjemmeside. Således opkræves der kun for det der er undervist. Når evt. udestående beløb er betalt kan lektionsplan udleveres, såfremt dette ønskes.

Kilde:
Bekendtgørelse om kørekort
Undervisningsplan for kat B


Sød og omsorgsfuld kørelærer, der støtter sine elever og møder dem , der hvor de er. Min datter var meget meget nervøs og utryg ved tanken om at skulle have kørekort, men det lykkedes Martin at styrke hendes selvtillid og give hende så god undervisning at hun bestod i første forsøg.

Mia Johnsson

Meget lav dumpeprocent

1. teoritime er gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk