Få et overblik over dit næste kørekorts pris

Her er priserne for Kategori B

-nævnte priser er med moms

Bestå prøverne
Alle bliver en smule nervøse når man skal til prøve.
Denne ekstra spænding påvirker som oftest, at man bliver
usikker i situationen hvor man hurtigt skal træffe sit valg.

På baggrund af erfaring har vi i køreskolen valgt at styrke
dig som elev med yderligere lektioner end det obligatoriske.   
Faktisk har vi lagt ekstra 11 teori- og 2 kørelektioner oveni.

Den komplette pris på kørekort er opstillet herunder.
- en del elever skal dog stadig regne med yderligere lektioner!

Samlet kørekortpris for Kategori B

17.799kr   Dette beløb indeholder:    
    53 obligatoriske lektioner   (14.500kr)
    Prøvegebyr   (600kr)
    1. hjælpsbevis   (600kr)
    Leje af bil ved prøve   (550kr)
    Login til teoriprøver   (349kr)
    Ekstra 13 lektioner   (værdi 2.320kr)

 

Ring og få en uddybende forklaring på 24613787

 

-------------------------------------------------

OBS!!! Den lovpligtige del koster 14.500kr 

 

Her er priserne for Kategori B/E

-nævnte priser er med moms

Samlet kørekortpris for Kategori B/E

5.280kr   Dette beløb indeholder:        
    10 obligatoriske lektioner   (4.900kr)   3.920kr ekskl. moms
    Prøvegebyr   (280kr)   280kr momsfrit
    Leje bil ved prøve   (600kr)   480kr ekskl. moms

 

Ring og hør nærmere på 24613787

Vi kører BMW X5 + Variant 3500kg Tiptrailer

 

Her er øvrige priser for køreskolens ydelser

-nævnte priser er med moms

 

Indlevering af ansøgninger

 

Gratis

 

Bestilling af DK prøver

 

Gratis

 

Rådgivning

Gratis

 
Kørsel til Køreteknisk Anlæg

- gælder ved holdtilmelding


Gratis


Prøvegebyr B

- dækker teori- og praktiske prøve


600kr


Prøvegebyr B - generhverv

- dækker teori- og praktiske prøve


890kr
 


Teori-login

 


349kr

 

Ekstra teori-login

 

325kr

 

Kørelektion B

 

525kr

 

Leje af bil ved prøve B

 

550kr

 

Kørelektion B/E

 

600kr

 

Leje af bil & trailer ved prøve B/E


1 lektion varer mindst 45 minutter

Prøve varer ca. 60 minutter

600kr


Bestilling af tolkeprøver, pr. prøve


- Dækker arbejdet med at booke tolk, politi m.v.


250kr

 

Ring for yderligere priser på 24613787

 

Som udgangspunkt afregnes ved én samlet regning.
Undtagelsesvis kan afregning opdeles i to rater.

Eventuelle repetitionslektioner afregnes kontant pr gang eller samlet  senest ved afholdelse af praktiske prøve. 

Vigtigt at bemærke at ingen vil blive indstillet til prøve før der er betalt.

 

En kørelærer med en professionel tilgang

Her i køreskolen er du i trygge faglige hænder, så det eneste du skal gøre, er at lytte efter og tage ved lære. I starten er rolig og kyndig guidning vejen frem. Stille og roligt som du bliver bedre ophører guidningen og du skal så selv vurderer trafiksituationen og selv tage de rigtige beslutninger.                                                       Tempoet hvor guidningen ophører, er individuelt fra elev til elev og kan variere meget. Alle elever vil få samme professionelle behandling men med individuelle justeringer.

 

Vil du vide mere ?

Mangler du flere informationer om priser og produktløsninger kan du ringe alle hverdage mellem 2-20 på tlf. 24 61 37 87, sende en mail til: info@martinskoereskole.dk eller bruge kontaktformularen på hjemmesiden: martinskoereskole.dk. Vi sidder klar til at sørge for, at når du har erhvervet et kørekort hos os, bliver du en glad bilist i fremtiden.

Læs mere herom det at tage et kørekort til B

Det er virkelig kun de færreste der kan nøjes med de obligatoriske lektioner. Og tror man derfor at lovpakkeprisen er hvad et kørekort koster, kan man blive grimt overrasket !!!

Hos mange køreskoler fremgår dette ikke synligt nok på deres hjemmesider. Og det kan for dig som elev, blive tæmmelig overraskende når de obligatoriske lektioner er opbrugt og regningen for ekstra lektioner opgøres. Ens talent og formåen er ret afgørende for hvor let man kommer igennem den obligatoriske undervisning. I bekendtgørelsen for kørekort fremgår det således også at eleven sædvanligvis vil have behov for yderligere lektioner.

Når man vælger køreskole er det vigtigt at vælge ud fra, om man føler en god energi/kemi med kørelæren. Og om underviserens pædagogiske tilgang passer elevens ønsker eller behov. Så vil indlæringen være optimal. Og kørekortet i sidste ende måske være en del billigere end hos køreskolen med den laveste lovpakke pris.

Her i køreskolen giver vi ingen garanti for at alle elever glider lige let igennem forløbet. Og vores målsætning er ikke at satse på den absolut laveste dumpeprocent, men at styrke eleven med mest mulig viden. Vi vil sætte barren så højt som muligt, så vi får uddannet nye bilister så grundigt som muligt.

Køreundervisningen foregår i Saab 9-3, som er en god solid mellemklasse bil. Let kørt med god komfort og gode orienteringsmuligheder. 5 tins manual gearkasse og 200 hestekræfter.

Ved hver ikke bestået teoriprøve skal nyt prøvegebyr til staten betales (600kr)

Ved hver ikke bestået praktiske prøve skal nyt prøvegebyr til staten + leje af bil ved praktiske prøve betales (600kr + 550kr)                                    - samt antal repetitionslektioner der måtte være nødvendigt.

Læs mere herom det at tage et kørekort til B/E

Alle med almindeligt B-kørekort må køre med påhængsvogn op til 750kg. Og i kombination med bilen må der som udgangspunkt maksimalt køres med et vogntog med en samlet Tilladt Total vægt på 3500kg.

B/E kørekort henvender sig til den der samlet kører med over de 3500kg Tilladt Totalvægt på sit vogntog og indtil 7000kg Tilladt Totalvægt.

Det kunne være hestefolket, hvor bil + hestetrailer let kommer over de 3500kg Tilladt Totalvægt. Eller campisten/håndværkeren/entreprenøren.

Da de fleste der erhverver B/E har en hvis portion erfaring fra trafikken, er beståelses procenten forholdsvis høj.

Dårlige vaner, manglende viden eller forkerte holdninger er typisk noget der skal arbejdes lidt.

Køreundervisningen foregår i BMW X5, der er en stor rummelig bil som matcher påhængsvognen på 3500kg Tilladt Totalvægt. Bilen har automatgear og masser af power.

Ved hver ikke bestået praktiske prøve skal nyt prøvegebyr til staten + leje af bil ved praktiske prøve betales (280kr + 600kr)       - samt antal repetitionslektioner der måtte være nødvendigt.


LÆS HER
Generelle retningslinjer og bestemmelser


Et hvert forløb i køreskolen tilstræbes at følge undervisningsplanens skema, hvor der i hver uge er teori og praktisk undervisning. Det betyder at et forløb normalt varer ca. 12uger.

Dét der kan ændre på forløbets varighed er blandt andet hvor hurtig eleven er til at erhverve 1.hjælpsbevis samt aflevere lægeerklæring. Er der anmærkninger i lægeerklæringen kan dette udskyde forløbet betydeligt.

Ventetid på afholdelse af prøver, ferier, pauser mv. kan også udskyde forløbet.

Elevens formåen er essentielt og er bestemmende for forløbet. Undervisningen er bygget op på at føre eleven fra lettere til sværere øvelser. Delmålsøvelserne undervises først i teori og derefter i praksis. Er elevens formåen i den praktiske del ikke opnået med tilfredsstillende resultat, skal lektionen(erne) køres om som repetition, da næste lektion med nyt emne ikke må gennemføres før den aktuelle lektion er gennemført tilfredsstillende.

Denne repetition er ikke inkluderet i lovens minimums lektionsantal. Eventuelle repetitionslektioner ligger således ud over den annoncerede lovpakkepris, og skal afregnes efter prisskema som ekstra.

Det er kørelærens pligt at sikre sig at eleven har indlært de praktiske delmål i hen hold til undervisningsplanen i et tilfredsstillende omfang og ved sin underskrift i lektionsplanen at bekræfte dette. Lektionsplanen er således et værktøj i forbindelse med kontrol om bestemmelserne for køreuddannelsen er overholdt.

Normalt vil få repetitionslektioner ikke udskyde forløbet. Men er elevens formåen ringe kan det resultere i at eleven bliver nød til at ”hægte” sig på det næst startende hold, da teoriundervisningens delmål skal være fortløbende til øvelseskørslens delmål.

Det er altså køreelevens individuelle forhold og formåen, der er afgørende for, hvor mange lektioner - udover det anførte mindste lektionsantal - køreeleven skal have, inden den praktiske prøve kan aflægges. Det obligatoriske mindste lektionsantal kan således ikke anvendes som udtryk for et sædvanligt uddannelsesforløb. Køreeleven vil sædvanligvis have behov for at gennemgå flere lektioner.

Repetitions lektioner afregnes normalt kontant pr gang, ved det mindre andet er aftalt på forhånd.

Skulle en elev af en eller anden årsag vælge at stoppe uddannelsen inden den lovpligtige del er gennemført, opgøres der efter hvor mange lektioner der er gennemført, delt op i lovpakken som udgør 53 lektioner. Prisen på lovpakken fremgår af Køreskolens hjemmeside. Således opkræves der kun for det der er undervist. Når evt. udestående beløb er betalt kan lektionsplan udleveres, såfremt dette ønskes.

Kilde:
Bekendtgørelse om kørekort
Undervisningsplan for kat B

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk