Kørekort til bil

Har du ikke tidligere haft kørekort til bil, skal du modtage både teoretisk og praktisk undervisning. I Martins køreskole får du følgende undervisning.

Se her for kørekort pris

Teoriundervisningen

Vi taler om regler, udfordringer og risikofaktorer i trafikken. Undervisningen består af:

  • 29 lektioner i teori, hvor underviseren gør alt for at det både skal være seriøst, underholdende og hyggeligt.
  • Alle nødvendige materialer til undervisningen (udlån)
  • Drikkelse

Kørelektioner

Vore kørelektioner foregår altid i lokalområdet, så du lærer udfordringerne at kende inden den praktiske prøve.

  • 4 kørelektioner på lukket manøvrebane
  • 16 kørelektioner (mindst) på alle vejtyper
  • 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg

Førstehjælpskursus

Du skal gennemføre et 8 timers kursus i færdselsrelateret førstehjælp inden du kan få dit kørekort. Kurset er sammensat af to moduler, nemlig ’Førstehjælp ved hjertestop’ (4 timer) og ’Færdselsrelateret førstehjælp’ (4 timer). Har du i forvejen et gyldigt færdselsrelateret bevis der ikke er ældre end 1 år, kan dette bruges. Se evt. her

Teoriprøve

Teoriprøven har normalt en varighed på ca. en halv time. Prøven er skriftlig og gennemføres ved forevisning af lysbilledsæt med indtalte spørgsmål og tilhørende afkrydsningsskema til besvarelse. Teoriprøven foregår på politistationen, på Tvedvej 2, 5700 Svendborg. Relativt tæt på vores Køreskole i Svendborg

Praktisk prøve

Du skal føle dig helt sikker, inden jeg sender dig til den praktiske prøve. Prøven starter med, at du bliver stillet 3 spørgsmål vedrørende teknikken, f.eks. lygter, bremser og styretøj. Derefter kører man i ca. en halv time, parkerer bilen igen - og får at vide om man har bestået.

Jeg valgte Martin's køreskole fordi jeg havde hørt at der var mega god energi mellem kørelærer og elev, som der også var. Jeg har ikke fortrudt at jeg valgte at jeg tog kørekortet her, for det var mega fedt og pisse hyggeligt, men også seriøst. Jeg vil råde dig til at tage dit kørekort her, fordi du vil nyde det og blive overrasket over hvor hurtigt tiden går i sådan et godt selskab.

Johannes Hansen

Meget lav dumpeprocent

1. teoritime er gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk