Teoriprøven

Du bliver testet i din teoretiske viden omkring færdsel og trafik. Prøven har normalt en varighed på ca. en halv time og der må ikke medbringes nogen former for hjælpemidler.

For at bestå teoriprøven skal du bestå med maks. 5 fejl. Lykkes det ikke, skal du op til en ny prøve og betale et nyt prøvegebyr.

Se her for Køreskole Svendborg

Se her for kørekort priser

Se her for Generhvervelse af kørekort Svendborg

Se her for Førstehjælpskursus

Husk

Når du skal til teoriprøven, skal du huske at medbringe din ansøgning om kørekort og din lektionsplan, hvor al undervisning skal være registreret. Ligeledes skal du medbringe legitimation, der skal være et af nedenstående dokumenter:

  • Et tidligere udstedt kørekort (EF-model eller kreditkort-typen).
  • Gyldigt pas.
  • Original dåbs-, navne- eller fødselsattest samt billedlegitimation.

Såfremt du kommer for sent til teoriprøven eller glemmer dine papirer eller legitimation bliver du afvist, dvs. du kan ikke få lov at gå op til teoriprøven. Du skal betale et nyt prøvegebyr for at få lov til at komme op igen.

Jeg valgte Martin's køreskole fordi jeg havde hørt at der var mega god energi mellem kørelærer og elev, som der også var. Jeg har ikke fortrudt at jeg valgte at jeg tog kørekortet her, for det var mega fedt og pisse hyggeligt, men også seriøst. Jeg vil råde dig til at tage dit kørekort her, fordi du vil nyde det og blive overrasket over hvor hurtigt tiden går i sådan et godt selskab.

Johannes Hansen

Meget lav dumpeprocent

1. teoritime er gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk