Teoriprøven

Du bliver testet i din teoretiske viden omkring færdsel og trafik. Prøven har normalt en varighed på ca. en halv time og der må ikke medbringes nogen former for hjælpemidler.

For at bestå teoriprøven skal du bestå med maks. 5 fejl. Lykkes det ikke, skal du op til en ny prøve og betale et nyt prøvegebyr.

Se her for Køreskole Svendborg

Se her for kørekort priser

Se her for Generhvervelse af kørekort Svendborg

Se her for Førstehjælpskursus

Husk

Når du skal til teoriprøven, skal du huske at medbringe din ansøgning om kørekort og din lektionsplan, hvor al undervisning skal være registreret. Ligeledes skal du medbringe legitimation, der skal være et af nedenstående dokumenter:

  • Et tidligere udstedt kørekort (EF-model eller kreditkort-typen).
  • Gyldigt pas.
  • Original dåbs-, navne- eller fødselsattest samt billedlegitimation.

Såfremt du kommer for sent til teoriprøven eller glemmer dine papirer eller legitimation bliver du afvist, dvs. du kan ikke få lov at gå op til teoriprøven. Du skal betale et nyt prøvegebyr for at få lov til at komme op igen.

Sød og omsorgsfuld kørelærer, der støtter sine elever og møder dem , der hvor de er. Min datter var meget meget nervøs og utryg ved tanken om at skulle have kørekort, men det lykkedes Martin at styrke hendes selvtillid og give hende så god undervisning at hun bestod i første forsøg.

Mia Johnsson

Meget lav dumpeprocent

1. teoritime er gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk