Få et overblik over dit næste kørekorts pris

Når du skal tage dit kørekort, kan det være anstrengende at hitte rede i, hvor man skal tage det og hvad det rent faktisk koster. Martins Køreskole i Svendborg tilbyder den klassiske produktløsning, som er den lovpligtige grundpakke. Den rummer alle de elementer, du som minimum skal igennem før kørekortet kan erhverves. Dette er den billigste og hurtigste løsning, hvis du vel og mærke ikke dumper til teori- eller køreprøven. Der er dog langt fra nogen garanti for, at du stryger lige igennem systemet, selvom vi stræber efter at have den laveste dumpeprocent i Svendborg. Nogle elever kan have et behov for at blive endnu bedre klædt på, hvorfor de kan vælge at tilkøbe flere teori- og kørelektioner undervejs.

 

En kørelærer med en professionel tilgang

Her i køreskolen er du i trygge faglige hænder, så det eneste du skal gøre, er at lytte efter og tage ved lære. I starten er rolig og kyndig guidning er vejen frem. Stille og roligt som du bliver bedre Ophører guidningen således at du selv vil være i stand til at vurderer trafiksituationen og selv tage de rigtige beslutninger. Tempoet hvor guidningen ophører er individuelt fra elev til elev og kan varierer meget. Alle elever vil få samme professionelle behandling men med individuelle justeringer.

Vil du vide mere?

Mangler du flere informationer om priser og produktløsninger kan du ringe alle hverdage mellem 8-20 på tlf. nr.: 24 61 37 87, sende en mail til: info@martinskoereskole.dk eller bruge vores kontaktformular på hjemmesiden: martinskoereskole.dk. Vi sidder klar til at sørge for, at når du har erhvervet et kørekort hos os, bliver du en glad bilist i fremtiden.

 

Lovpligtig grundpakke:

  • 29 lektioner i teorilokale
  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 16 lektioner i praktisk køreundervisning
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg

 

Pris i alt inkl. moms13.900 kr.

Udover lovpakke skal der betales:

Leje af skolevogn til praktisk prøve550 kr.

Førstehjælp, færdselsrelateret600 kr.

Prøvegebyr til Staten600 kr.

Lægeattestca. 450 kr.

Eventuelt ekstra kørelektion (repetition)500 kr.

Betaling i rater

Martins køreskole tilbyder betaling i 2 rater + evt. repetitionslektioner.

1. rate opkræves ved 2. teorigang.
2. rate opkræves ved 5. teorigang (halvvejs)

Betaling er netto 8 dage.
Repetitionslektioner betales løbende

 

Betal hele beløbet på en gang og få gratis lån af bil ved den praktiske prøve.

 

Bank forbindelse: Fynske Bank, Kontonummer: 0860-8159625444 + MOBILPAY-nummer 312878

LÆS HER
Generelle retningslinjer og bestemmelser


Et hvert forløb i køreskolen tilstræbes at følge undervisningsplanens skema, hvor der i hver uge er teori og praktisk undervisning. Det betyder at et forløb normalt varer ca. 12uger.

Dét der kan ændre på forløbets varighed er blandt andet hvor hurtig eleven er til at erhverve 1.hjælpsbevis samt aflevere lægeerklæring. Er der anmærkninger i lægeerklæringen kan dette udskyde forløbet betydeligt.

Ventetid på afholdelse af prøver, ferier, pauser mv. kan også udskyde forløbet.

Elevens formåen er essentielt og er bestemmende for forløbet. Undervisningen er bygget op på at føre eleven fra lettere til sværere øvelser. Delmålsøvelserne undervises først i teori og derefter i praksis. Er elevens formåen i den praktiske del ikke opnået med tilfredsstillende resultat, skal lektionen(erne) køres om som repetition, da næste lektion med nyt emne ikke må gennemføres før den aktuelle lektion er gennemført tilfredsstillende.

Denne repetition er ikke inkluderet i lovens minimums lektionsantal. Eventuelle repetitionslektioner ligger således ud over den annoncerede lovpakkepris, og skal afregnes efter prisskema som ekstra.

Det er kørelærens pligt at sikre sig at eleven har indlært de praktiske delmål i hen hold til undervisningsplanen i et tilfredsstillende omfang og ved sin underskrift i lektionsplanen at bekræfte dette. Lektionsplanen er således et værktøj i forbindelse med kontrol om bestemmelserne for køreuddannelsen er overholdt.

Normalt vil få repetitionslektioner ikke udskyde forløbet. Men er elevens formåen ringe kan det resultere i at eleven bliver nød til at ”hægte” sig på det næst startende hold, da teoriundervisningens delmål skal være fortløbende til øvelseskørslens delmål.

Det er altså køreelevens individuelle forhold og formåen, der er afgørende for, hvor mange lektioner - udover det anførte mindste lektionsantal - køreeleven skal have, inden den praktiske prøve kan aflægges. Det obligatoriske mindste lektionsantal kan således ikke anvendes som udtryk for et sædvanligt uddannelsesforløb. Køreeleven vil sædvanligvis have behov for at gennemgå flere lektioner.

Repetitions lektioner afregnes normalt kontant pr gang, ved det mindre andet er aftalt på forhånd.

Skulle en elev af en eller anden årsag vælge at stoppe uddannelsen inden den lovpligtige del er gennemført, opgøres der efter hvor mange lektioner der er gennemført, delt op i lovpakken som udgør 53 lektioner. Prisen på lovpakken fremgår af Køreskolens hjemmeside. Således opkræves der kun for det der er undervist. Når evt. udestående beløb er betalt kan lektionsplan udleveres, såfremt dette ønskes.

Kilde:
Bekendtgørelse om kørekort
Undervisningsplan for kat B


Jeg valgte Martin's køreskole fordi jeg havde hørt at der var mega god energi mellem kørelærer og elev, som der også var. Jeg har ikke fortrudt at jeg valgte at jeg tog kørekortet her, for det var mega fedt og pisse hyggeligt, men også seriøst. Jeg vil råde dig til at tage dit kørekort her, fordi du vil nyde det og blive overrasket over hvor hurtigt tiden går i sådan et godt selskab.

Johannes Hansen

Meget lav dumpeprocent

1. teoritime er gratis

Kontakt os

Har du spørgsmål til os, er du velkommen til at udfylde formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du kan også kontakte os på telefon eller e-mail.

24 61 37 87
info@martinskoereskole.dk